Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore75g23kcal0.5g4.1g0.1g1.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Sokeri32g130kcal0g31.9g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g95g362kcal6.8g47.9g15.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g1030kcal14.6g167.8g31g5.6g
Valittu annoskoko228g515kcal7.3g83.9g15.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna114g258kcal3.7g42g7.8g1.4g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847