Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g18g63kcal2.3g12.1g0.5g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20g0.3g1g
Kaurahiutale 12g44kcal1.7g6.7g0.9g1.2g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g29g16kcal2.6g1.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g29g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Tonnikala vedessä, rainbow54g54kcal10.8g0.3g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g4.8kcal0.5g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g762kcal51.2g87.2g22g8.8g
Valittu annoskoko228g381kcal25.6g43.6g11g4.4g
Annoskoko puolitettuna114g190kcal12.8g21.8g5.5g2.2g
Arvot/100g100g167kcal11.3g19.2g4.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499