Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi26g118kcal1.7g15.7g5.5g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g8.7g64kcal0.1g0.1g7g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss61g21kcal0.6g2.5g0.5g2.3g
Flora Vanilla 12%42g80kcal1.9g6.7g5g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g26g66kcal1.5g0.8g6.2g0.1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g32g50kcal2.3g0.5g2.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3.5g12kcal3g0g0g0g
Marianne crush 150g18g75kcal0.2g15g1.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g1058kcal22.6g104.2g55.8g7g
Valittu annoskoko228g529kcal11.3g52.1g27.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna114g265kcal5.7g26.1g14g1.8g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354901