Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 199g253kcal42.9g0g8.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.8g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Mustapippuri 1.5g4.1kcal0.2g0.6g0g0.4g
Curryjauhe (-), annos 5g0.9g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g5.8g20kcal0.6g4.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g569kcal87.8g12.2g18.4g1.4g
Valittu annoskoko227g285kcal43.9g6.1g9.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna114g142kcal22g3.1g4.6g0.4g
Arvot/100g100g125kcal19.3g2.7g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286