Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi46g97kcal3.9g17.6g1.4g12.5g
Vesi, vesijohtovesi 1253g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 626g477kcal11.8g97.1g1.3g6.3g
Hirvenjauheliha oma saalis313g351kcal68.9g0g9.4g0g
Rypsiöljy 31g277kcal0g0g31.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4540g2404kcal169.2g229.4g86.8g37.6g
Valittu annoskoko2270g1202kcal84.6g114.7g43.4g18.8g
Annoskoko puolitettuna1135g601kcal42.3g57.4g21.7g9.4g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467