Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Punakaali 1066g277kcal16.6g37.3g2.1g20.3g
Sipuli (käsittelemätön)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen733g257kcal1.5g60.1g0.7g11g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma133g426kcal0.1g98.6g0g0g
Punaviini 160g113kcal0.5g0.3g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g20g7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g2519kcal41.2g406.2g38.2g67.2g
Valittu annoskoko2272g1259kcal20.6g203.1g19.1g33.6g
Annoskoko puolitettuna1136g630kcal10.3g101.6g9.6g16.8g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289