Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 312g91kcal2.9g14g1.2g5.9g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g445g156kcal4.5g28.9g2.2g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g329g132kcal3.6g23.7g1.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)165g58kcal1.6g11.4g0.8g2.3g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g8.9g23kcal0.9g0.9g1.8g0.1g
Rypsiöljy 11g98kcal0g0g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g1116kcal27g157.8g37.4g16.6g
Valittu annoskoko2272g558kcal13.5g78.9g18.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna1136g279kcal6.8g39.5g9.4g4.2g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921