Pyrytuulian Juuressosekeitto 2

269 g Varsiselleri
199 g Juuriselleri
241 g Porkkana
129 g Pinaatti
200 g Keittojuures
45 g tomaatti
600 g vettä

Ainekset peitetään kiehuvalla vedellä ja keitetään kypsiksi ja soseutetaan sauvasekoittimella.

Lopuksi lisätään silputtua herneenversoa ja maustetaan suolalla, kurkumalla, suolattomalla sitruunapippurilla tms.

Vinkki 5:2 dieettiläisille:
Koska keitto on sakeaa niin laita valitsemaasi astiaan vain puolet keitosta ja lisää siihen vettä niin saat enemmän syötävää ja keitto ohenee samalla sopivaksi.

Yksi annos 288 g sisältää 45 kcal lisää vettä niin saat enemmän samoilla kaloreilla.

Koko keitossa jota on 1705 g on yhteensä 271 kcal.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pyrytuulia

Pyrytuulia sanoi...

Jaksaa taas paastota kun keittoa riittää koko päiväksi!

keskiviikko 22.04.2015 klo 10:20

AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka358g39kcal3.9g3.9g0.7g3.6g
Juuriselleri 265g83kcal3.3g12.2g0.5g8.2g
Porkkana 321g105kcal2g17.8g0.6g8.2g
Pinaatti 172g23kcal2.8g0.7g0.5g2.2g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g266g80kcal2.4g13.6g0.5g6.1g
Tomaatti 60g14kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Herneenverso, raaka (Järvikylä), annos 50g31g16kcal0.8g2.9g0g0.5g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g721kcal31g106.4g6g59.2g
Valittu annoskoko2272g360kcal15.5g53.2g3g29.6g
Annoskoko puolitettuna1136g180kcal7.8g26.6g1.5g14.8g
Arvot/100g100g16kcal0.7g2.3g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=459818