Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1066g3625kcal21.3g32g373.1g0g
Sokeri 113g460kcal0g113.2g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja533g853kcal38.9g85.3g37.3g0g
Lakka533g224kcal7.5g41.6g2.7g19.7g
Liivate 27g93kcal22.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g10508kcal181g544.2g826.2g39.4g
Valittu annoskoko2272g5254kcal90.5g272.1g413.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna1136g2627kcal45.3g136.1g206.6g9.9g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843