Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1200g333kcal14.3g48.7g2.4g25.2g
Sokeri 102g414kcal0g101.9g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g160g50kcal0g16g0g0g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g1607kcal29.6g335.2g4.8g50.6g
Valittu annoskoko2272g804kcal14.8g167.6g2.4g25.3g
Annoskoko puolitettuna1136g402kcal7.4g83.8g1.2g12.7g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227