Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl20g176kcal0g0g19.5g0g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)750g225kcal7.5g45g1.5g7.5g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 150g251kcal11.3g6g19.5g3.9g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g210g450kcal21.6g79.4g5g15.5g
Timjami 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4548g2320kcal84.8g284.4g91.8g57.4g
Valittu annoskoko2274g1160kcal42.4g142.2g45.9g28.7g
Annoskoko puolitettuna1137g580kcal21.2g71.1g23g14.4g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568