Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g700g1050kcal119g2.8g61.6g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g750g428kcal10.5g93g1.5g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi75g7.5kcal1.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4550g2970kcal261.2g193.8g126.2g0g
Valittu annoskoko2275g1485kcal130.6g96.9g63.1g0g
Annoskoko puolitettuna1138g743kcal65.3g48.5g31.6g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902