Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha749g1243kcal142.3g0g74.9g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kidneypapu, suolaliemessä360g396kcal28g64.7g1.8g28.8g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g315g245kcal16g36.2g3.8g15.7g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g749g187kcal9.7g31.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4554g4457kcal394.4g273.4g194.4g92g
Valittu annoskoko2277g2228kcal197.2g136.7g97.2g46g
Annoskoko puolitettuna1139g1114kcal98.6g68.4g48.6g23g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502