Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 875g295kcal6g48.1g0.9g12.3g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g13g76kcal0.9g7.3g4.4g0g
Ruokosokeri105g428kcal0g104.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 35g117kcal0g28.6g0g0.5g
Mansikka 1250g582kcal6.2g105g2.5g23.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4555g2994kcal26.2g587.8g15.6g73g
Valittu annoskoko2278g1497kcal13.1g293.9g7.8g36.5g
Annoskoko puolitettuna1139g749kcal6.6g147g3.9g18.3g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727