Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Parsakaali brokkoli 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Herkkusieni 88g14kcal1.8g0.3g0.3g1.3g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu8.7g7kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Chili paprika punainen8.7g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Soijakastike 26g16kcal1.4g2.5g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g6.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g79g276kcal2.7g64.2g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4557g826kcal25.2g167g3.2g20.8g
Valittu annoskoko2278g413kcal12.6g83.5g1.6g10.4g
Annoskoko puolitettuna1139g207kcal6.3g41.8g0.8g5.2g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258