Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g18g165kcal0g0g18.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen6.7g48kcal0g0g5.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Grahamjauho 18g60kcal1.9g11.1g0.4g1.8g
Neljänviljanhiutale 5g17kcal0.5g2.9g0.2g0.6g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g21g86kcal0.6g18.9g0.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 75g20kcal2.5g2.3g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g17g93kcal1.1g9.5g0.7g0g
Raparperi 50g17kcal0.3g2.7g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g1094kcal16g109.6g53.2g6.2g
Valittu annoskoko228g547kcal8g54.8g26.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna114g274kcal4g27.4g13.3g1.6g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044