Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi151g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g7.5g0.8kcal0.1g0g0g6.4g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g4.2g15kcal1.9g1.7g0.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale11g6.8kcal1.1g0.6g0g8.3g
Manteli, jauhettu, n. 1dl53g318kcal12.7g3.5g28.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g681kcal31.6g11.6g57.4g36.8g
Valittu annoskoko228g341kcal15.8g5.8g28.7g18.4g
Annoskoko puolitettuna114g170kcal7.9g2.9g14.4g9.2g
Arvot/100g100g150kcal6.9g2.5g12.6g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174