Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g328kcal0.5g0.2g36.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.3g0.6g1.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Banaani, kuorittu 60g52kcal0.6g11g0.2g1.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3g9kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g1438kcal22.4g148.2g83g7.2g
Valittu annoskoko228g719kcal11.2g74.1g41.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna114g360kcal5.6g37.1g20.8g1.8g
Arvot/100g100g316kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700