Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali105g22kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Jauheliha, sika-nauta 30g67kcal5.3g0g5.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.8g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen34g11kcal1.1g1.7g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)7.5g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Siirappi 1.5g4.5kcal0g1.1g0g0g
Ohrasuurimo 6.4g21kcal0.5g4g0.1g0.5g
Bataatti, kuorittu 26g21kcal0.4g4.4g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g361kcal20.6g30.6g16.4g7g
Valittu annoskoko228g181kcal10.3g15.3g8.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna114g90kcal5.2g7.7g4.1g1.8g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704