Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g40g213kcal2g20.7g12.7g0g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Sokeri 43g174kcal0g42.8g0g0g
Euroshopper margariini 60 %30g163kcal0.3g0.3g17.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.5g0.2g0.6g
Kaakaojauhe, X-tra2g7.4kcal0.1g1.7g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g3.3g18kcal0.2g1.7g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g1573kcal30.4g166.8g84.6g1.2g
Valittu annoskoko228g787kcal15.2g83.4g42.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna114g393kcal7.6g41.7g21.2g0.3g
Arvot/100g100g345kcal6.7g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840