Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 67g147kcal11.6g0g11.3g0g
Paprika, punainen17g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Voitaikina Myllyn Paras 500g83g320kcal5.1g24.7g22.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g1193kcal50.4g53.6g86.2g4.2g
Valittu annoskoko228g597kcal25.2g26.8g43.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna114g298kcal12.6g13.4g21.6g1.1g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295