Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g5g18kcal0.7g2.9g0.3g0.5g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g15g18kcal1.1g2.4g0.5g10.4g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 6.2g42kcal1.7g0.4g3.6g0.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 7.2g23kcal2.1g0.5g1.4g2.2g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g12g42kcal0.2g0.4g4.3g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g9g4.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g22g13kcal2.2g0.9g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g26g18kcal2.9g0.7g0.4g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g27g156kcal5.9g5.3g13.5g2.8g
Kaurajauho 8.7g32kcal1.3g4.9g0.6g0.9g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g884kcal49g40.6g59.6g35.6g
Valittu annoskoko228g442kcal24.5g20.3g29.8g17.8g
Annoskoko puolitettuna114g221kcal12.3g10.2g14.9g8.9g
Arvot/100g100g194kcal10.7g8.9g13.1g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098