Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow16g13kcal0.7g2g0.1g0.5g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g31g43kcal5.9g0g2.2g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 20g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Ketsuppi, Felix4.7g4.2kcal0g1g0g0g
Makaroni, tumma 4.3g16kcal0.6g2.8g0.1g0.3g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 12g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g192kcal15.6g19.2g5g3.6g
Valittu annoskoko228g96kcal7.8g9.6g2.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna114g48kcal3.9g4.8g1.3g0.9g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167