Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g63g83kcal13.1g0g3.1g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g63g124kcal12.5g0g8.1g0g
Margariini, Pirkka0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli16g47kcal0.6g0.7g4.7g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g624kcal54.2g3.8g42.6g0.2g
Valittu annoskoko228g312kcal27.1g1.9g21.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna114g156kcal13.6g1g10.7g0.1g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720