Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.8g0g0.5g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Selleri, annos 50g9g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g24g10kcal0.4g2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g166kcal12.8g13.2g5.6g3.4g
Valittu annoskoko228g83kcal6.4g6.6g2.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna114g42kcal3.2g3.3g1.4g0.9g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712