Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green25g81kcal6g12.3g0.3g3g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.7g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g25g40kcal2g1.3g3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g352kcal17.8g33.4g14.8g8.6g
Valittu annoskoko229g176kcal8.9g16.7g7.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna114g88kcal4.5g8.4g3.7g2.2g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.3g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764