Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Herne, kuivattu, Rainbow39g110kcal7g24.8g0.4g3.9g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia31g44kcal5.3g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g315kcal25g49.6g6.4g7.8g
Valittu annoskoko229g158kcal12.5g24.8g3.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna114g79kcal6.3g12.4g1.6g2g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128