Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 75g240kcal20.1g0g18g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kookosöljy 100g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g99g51kcal1.4g7.5g1.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.8g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g9g2.8kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)2.8g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g664kcal45.8g23.4g42.6g2g
Valittu annoskoko229g332kcal22.9g11.7g21.3g1g
Annoskoko puolitettuna114g166kcal11.5g5.9g10.7g0.5g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287536