Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 63g24kcal0.6g4.3g0.1g1.6g
Kaali, valkokaali63g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Voi 4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Viinietikka 3.1g0.6kcal0g0g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g62g198kcal7.1g0g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g568kcal18.2g16.8g32.4g7g
Valittu annoskoko229g284kcal9.1g8.4g16.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna114g142kcal4.6g4.2g8.1g1.8g
Arvot/100g100g124kcal4g3.7g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328310