Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g3.4g28kcal0g0g3.1g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g116g38kcal1.7g5.6g0.5g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g44g48kcal11.4g0g0.4g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g63g107kcal4.8g3.3g8.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g449kcal36.2g18.8g24.2g3.8g
Valittu annoskoko229g225kcal18.1g9.4g12.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna114g112kcal9.1g4.7g6.1g1g
Arvot/100g100g98kcal7.9g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985