Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras17g59kcal2.3g11.1g0.5g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha84g140kcal16g0g8.4g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g70g18kcal2.3g2g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g17g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g544kcal48.8g29.2g25.4g3.4g
Valittu annoskoko229g272kcal24.4g14.6g12.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna115g136kcal12.2g7.3g6.4g0.9g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.4g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042