Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g40g214kcal2g20.8g12.8g0g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Sokeri 43g175kcal0g43g0g0g
Euroshopper margariini 60 %30g164kcal0.3g0.3g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.5g0.2g0.6g
Kaakaojauhe, X-tra2g7.4kcal0.1g1.7g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g3.3g18kcal0.2g1.7g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sokeri 3.6g14kcal0g3.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g1580kcal30.4g167.4g85g1.2g
Valittu annoskoko229g790kcal15.2g83.7g42.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna115g395kcal7.6g41.9g21.3g0.3g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.5g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840