Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi75g7.5kcal1.1g1.1g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g337g68kcal3.4g10.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)113g77kcal1.8g16.8g0.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis225g252kcal49.5g0g6.7g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g1085kcal114.6g58.4g42.2g0g
Valittu annoskoko2280g542kcal57.3g29.2g21.1g0g
Annoskoko puolitettuna1140g271kcal28.7g14.6g10.6g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389