Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 902g295kcal5.6g50.2g1.8g23g
Parsakaali brokkoli 752g264kcal34.7g14.7g2.3g18.8g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g602g2076kcal150.4g356.1g13.2g65g
Persilja 24g6.6kcal0.3g0.3g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g5281kcal382g842.6g34.6g217.4g
Valittu annoskoko2280g2641kcal191g421.3g17.3g108.7g
Annoskoko puolitettuna1140g1320kcal95.5g210.7g8.7g54.4g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549