Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g1200g1380kcal264g0g30g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g60g540kcal0g0g60g0g
Flora kevyt ruoka 7%600g510kcal6g27g42g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g60g96kcal5.4g18.6g0.2g0.4g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g360g396kcal10.8g23.4g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g5844kcal572.4g138g322g0.8g
Valittu annoskoko2280g2922kcal286.2g69g161g0.4g
Annoskoko puolitettuna1140g1461kcal143.1g34.5g80.5g0.2g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393