Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1350g244kcal7.6g33.8g5.4g9.5g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]360g1215kcal43.2g0g133.2g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio150g420kcal28.5g0g33g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g5204kcal177.8g93g481.6g22g
Valittu annoskoko2280g2602kcal88.9g46.5g240.8g11g
Annoskoko puolitettuna1140g1301kcal44.5g23.3g120.4g5.5g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272