Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g60g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g30g42kcal4.2g4.2g1g14.4g
Vehnänalkio 15g54kcal4.4g4.6g1.5g2.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1110g622kcal94.3g55.5g2.2g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss300g103kcal3g12.3g2.4g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g4195kcal396.8g295g151.8g62g
Valittu annoskoko2280g2098kcal198.4g147.5g75.9g31g
Annoskoko puolitettuna1140g1049kcal99.2g73.8g38g15.5g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983