Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g760g2622kcal59.3g296.4g128.4g15.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g400g96kcal7.2g12g2g7.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus100g350kcal14g0.5g32g0g
Oivariini vähärasvainen10g55kcal0.1g0.1g6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Kananmuna kuorineen punnittu220g277kcal24.2g0.7g19.8g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g100g349kcal7g20g27g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g200g300kcal32g2g18g0g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g10781kcal306.8g691.8g746.8g49.4g
Valittu annoskoko2280g5390kcal153.4g345.9g373.4g24.7g
Annoskoko puolitettuna1140g2695kcal76.7g173g186.7g12.4g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373697