Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g75g299kcal0g74.1g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g183g1646kcal0g0g182.9g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen67g479kcal0g0g53.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 100g125kcal11g0.3g9g0g
Grahamjauho 183g600kcal19.3g111g4g18.1g
Neljänviljanhiutale 50g165kcal5g29g1.7g5.7g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g210g859kcal6.3g188.6g8.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 748g199kcal24.7g23.2g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g166g931kcal10.8g94.8g6.7g0g
Raparperi 499g168kcal3.4g27.4g0.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g10944kcal161g1096.8g532.8g61.6g
Valittu annoskoko2280g5472kcal80.5g548.4g266.4g30.8g
Annoskoko puolitettuna1140g2736kcal40.3g274.2g133.2g15.4g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044