Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1070g1338kcal224.6g0g48.1g0g
Ruokakerma ingman 5%721g613kcal25.2g43.3g36.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original114g80kcal4.6g9.1g3.4g3.4g
Valkosipuli 85g92kcal6.7g13.9g0.5g1.8g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Oliiviöljy 33g287kcal0g0g32.5g0g
Ruokasuola jodioitu 2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g252g187kcal11.4g32.6g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g5209kcal545.6g199.6g242.4g16.6g
Valittu annoskoko2280g2604kcal272.8g99.8g121.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna1140g1302kcal136.4g49.9g60.6g4.2g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547