Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1749g595kcal3.5g124.2g5.2g31.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)175g1259kcal1.4g1.4g139.9g0g
Sokeri 149g603kcal0g148.5g0g0g
Kaurahiutale 210g785kcal30.4g119.6g15.3g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4564g6484kcal70.6g787.4g320.8g105g
Valittu annoskoko2282g3242kcal35.3g393.7g160.4g52.5g
Annoskoko puolitettuna1141g1621kcal17.7g196.9g80.2g26.3g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408