Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g188g1032kcal1.9g1.9g112.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 38g114kcal3.3g20.8g0.7g5.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 165g502kcal14.4g91.4g3.1g22.9g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 750g243kcal21.8g15g4.5g26.3g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g150g509kcal32.3g1.5g41.9g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 300g102kcal9.2g14.7g0.3g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4572g7169kcal272.2g583.2g382.2g130g
Valittu annoskoko2286g3584kcal136.1g291.6g191.1g65g
Annoskoko puolitettuna1143g1792kcal68.1g145.8g95.6g32.5g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439