Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g541g76kcal10g3.8g2.2g10.8g
Mango (tuore)451g302kcal2.3g69g1.4g9.5g
Avokado, kuorittu, kivetön 541g1072kcal14.2g4.2g105g36.3g
Verigreippi, annos 250g451g235kcal4.1g59.1g0.9g9g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g225g2029kcal0g0g225.4g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g68g68kcal0g14.2g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.5g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4572g7584kcal62.2g304g670g131.2g
Valittu annoskoko2286g3792kcal31.1g152g335g65.6g
Annoskoko puolitettuna1143g1896kcal15.6g76g167.5g32.8g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037