Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 299g1062kcal1g0g119.6g0g
Sokeri 381g1548kcal0g380.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu305g384kcal33.5g0.9g27.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1000kcal29.7g204.1g3.5g10.2g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.5g0g0.1g
Oboy original kaakaojuomajauhe150g553kcal5.7g122.6g4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.8g0g0g
Vesi449g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten75g247kcal17.6g33.6g15.7g8.2g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g299g912kcal29g183.3g6g43.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4572g11610kcal235.4g1897.4g352.4g123.8g
Valittu annoskoko2286g5805kcal117.7g948.7g176.2g61.9g
Annoskoko puolitettuna1143g2903kcal58.9g474.4g88.1g31g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182