Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 360g623kcal27.3g8.3g54g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 360g1188kcal7.2g10.8g125.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki450g252kcal38.2g22.5g0.9g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi360g1619kcal23.4g215.8g75.5g11.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton144g1036kcal0g0g115.1g0g
Mangosose, Piltti450g270kcal1.8g67.4g1.8g4.5g
Sokeri 153g621kcal0g152.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini11g38kcal9.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4572g11290kcal214.2g955g746.4g31.4g
Valittu annoskoko2286g5645kcal107.1g477.5g373.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna1143g2823kcal53.6g238.8g186.6g7.9g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199