Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1184g1689kcal148g3.6g121.4g0g
Canderel makeutusjauhe36g138kcal1g33.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g57kcal0g14.2g0g0g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 36g133kcal6.6g3.9g7.8g10.9g
Kuohukerma,valio,2dl718g2440kcal14.4g21.5g251.2g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g280g1453kcal20.2g93.2g111.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4572g11884kcal382.2g353.2g983g22g
Valittu annoskoko2286g5942kcal191.1g176.6g491.5g11g
Annoskoko puolitettuna1143g2971kcal95.6g88.3g245.8g5.5g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580