Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen169g1216kcal1.7g1.7g135.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1576g536kcal3.2g111.9g4.7g28.4g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g113g423kcal0.2g105.8g0g0g
Sokeri 191g777kcal0g191.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g90kcal0g22.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.4g1.8g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4572g7090kcal40.4g1070.4g283.4g67g
Valittu annoskoko2286g3545kcal20.2g535.2g141.7g33.5g
Annoskoko puolitettuna1143g1773kcal10.1g267.6g70.9g16.8g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748