Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 400g310kcal70.2g0g2.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 27g238kcal0g0g27g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 11g34kcal1.1g3.7g1.5g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 400g136kcal4.4g21.6g0.8g11.6g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kurkuma, annos 2g1g0.5kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4576g1717kcal160.2g96.8g66.4g41.4g
Valittu annoskoko2288g858kcal80.1g48.4g33.2g20.7g
Annoskoko puolitettuna1144g429kcal40.1g24.2g16.6g10.4g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804