Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali534g113kcal6.4g18.1g1.1g11.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g334g17kcal0.5g0.6g1.3g0.1g
Siirappi, tumma67g214kcal0.1g49.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4576g2311kcal172.8g170g99.4g35g
Valittu annoskoko2288g1155kcal86.4g85g49.7g17.5g
Annoskoko puolitettuna1144g578kcal43.2g42.5g24.9g8.8g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067