Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g602g464kcal13.8g3g44g0g
Sipuli 442g134kcal5.5g21.2g0.9g7.5g
Vesi803g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g138kcal4.1g28.1g0.5g1.4g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 401g482kcal12.6g18.1g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4576g2434kcal72g140.8g171g17.8g
Valittu annoskoko2288g1217kcal36g70.4g85.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna1144g608kcal18g35.2g42.8g4.5g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612